5 Ağustos 2012 Pazar

Fatih Terim'in İdeal 11'i

Fatih Terim'in İdeal 11'i

Bu sezon STSL'de kalite farkı iyice anlaşıldı , klupler çok önemli transferler yaptı , Galatasaray ise geçtiğimiz sezonda iyi form tutmuş futbolcular alarak lige ''Son Şampiyon'' ünvanıyla giriş yapacak , gerek hazırlık karşılaşmaları olsun gerek antrenmanlar olsun Fatih Terim'in ideal 11'i hemen hemen belli gibi işte o ilk 11'in analizi ile karşınızdayım .


Sezonun genel 11'i böyle olacak diyorum kendimce , çoğu renktaşlarımızda böyle düşünüyordur eminimki .



FERNANDO MUSLERA


Fernando Muslera geldiği günden beridir Galatasaray'ın uzun yıllar çektiği sıkıntıyı gideren kaleci oldu . Geçen sezonki performansı aldığımız şampiyonluğa büyük ölçüde katkı sağladı , bu sezonki performansını hazırlık maçlarında gördüğümüz kadarıyla yine güven verici şekilde devam ettirecek gibi görünüyor .


HAKAN BALTA


Hakan Balta her zaman Galatasaray'a göre oynamıştır bence geçen sezonki performansı çok iyiydi, ondan önceki sezonda bir o kadar kötüydü yani kendini tamamen Galatasaray'a adamış gibi görünüyor takım nasıl oynarsa Hakan'da aynen öyle oynuyor , bu sezon Hakan takımla iyi oynayacağı görüşündeyim ama nükseden sakatlığı sebebiyle olası bir transfer durumunda sezonu belkide yedek klubesinde geçirebilir.


TOMAS UJFALUSİ 


Tomas Ujfalusi , bel kemiği olarak adlandırlan oyuncu oldu geçen sezon Galatasaray için gerçekten geçit vermeyen bir yapıya sahip olan ''Savaşçı'' Fatih Terim'in ideal 11'indeki en yaşlı oyuncu olarak gözüksede tecrübesiyle bu sene Şampiyonlar Ligi'nde bizi yanıltmayacaktır.


SEMİH KAYA


Belki de geçen sezonun en büyük süprizi Semih'di genç stoper geçen sezonun yükünü gerçek bir profesyonel olarak cesurca çekti . Semih bu sezonda antrenmanlarda , hazırlık maçlarında gösterdiği performansla Fatih Terim'in vazgeçilmez oyuncusu olacağı belli gibi.


EMMANUEL EBOUE



Emmanuel Eboue , gerek hücum gerek defansif olarak Türkiye'deki en iyi yabancı sağ bek olduğunu geçmiş sezon kanıtlamıştı , bu sezon antrenmanlardaki hırsı nedeniyle ilk 11'de vazgeçilmeyen adam olacaktır 2013'ün başlarında gideceği Afrika Kupası'nda alternatifi olan Sabri'de bu sezon gayet iyi bir başlangıç yaparak iyi bir yedek olduğunu kanıtladı Galatasaray bu sezon sağ bek mevkisinden pek başı ağrımayacak gibi gözüküyor. 


SELÇUK İNAN

Takımın "Maestrosu" Selçuk İnan.Geçen sezon gelen başarının baş mimarı.Onu her izlediğimizde Allah onu başımızdan eksik etmesin dediğimiz adam.Gelecek sezon da en önemli kozlarımızdan biri olacak.

JOHAN ELMANDER


Johan Elmander yaşı nedeniyle geldiğinde çok eleştri almıştı ama geçen sezon görünüşte forvet oynayıp bunu takıma defans,orta saha,forvet olabilen hatta antrenmanda kaleci olmayı deneyen bir futbolcu olduğunu gösterdi , Elmander geçen sezon attığı kritik gollerle derbilerin hiç birini golsüz geçirmeyen Johan Elmander'in bu senede vereceği katkı çok önemli.Elmander , partneri Burak'la iyi anlaşıp gollerine devam edeceğinden şüphemiz olmasın.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
SON SÖZ : Yeni gelen transferleri başka bir başlıkta incelenecektir . Bizi takip etmeye devam edin.

Taha ŞAKALAR

0 yorum:

Yorum Gönder